U bent nu hier: Home » Brussels-Gewest » Ukkel

Advocaat Ukkel

Hieronder vindt u een overzicht van alle advocaten in Ukkel. Voor een overzicht van advocaten in de provincie Brussels-Gewest, ga naar advocaat Brussels-Gewest. Of ga naar direct contact met advocaten om via één e-mail in contact te komen met meerdere advocaten tegelijk.

1

Faber Inter Law Firm

Vossendreef 6, bus 3, 1180 Ukkel (Brussels-Gewest)
Tel: 02/639.63.68, Fax: 02/647.13.40, BTW-nr: -
FABER INTER... HOMINES of, vertaald uit het Latijn, de arbeider/ambachtsman
tussen de mensen.

Als advocatenkantoor staan wij tussen de mensen, van particulier tot KMO. Voor eenieder stellen wij onze 'ambacht' ter beschikking gaande van juridische begeleiding en advies tot het voeren van gerechtelijke procedures.

Het kantoor heeft vestingen in Brussel en Antwerpen. In beide kantoren garanderen advocaten u een persoonlijke aanpak, een correcte prijs/kwaliteit verhouding (low-cost) en een stipte opvolging van uw dossier. Het persoonlijk contact met uw advocaat is de beste garantie dat uw noden en verzoeken correct omgezet worden in juridische taal.

Het spreekt voor zich dat u bij FABER INTER terecht kunt in het Frans, Nederlands en Engels.

Dankzij de verschillende specialisaties binnen haar rangen (burgerlijk recht, handelsrecht, commerciƫle overeenkomsten, fiscaal recht, arbeidsrecht, vennootschapsrecht, strafrecht, gerechtelijk recht, beslag en executie recht, familie recht en echtscheidingen, verkeersrecht, incasso,...) kan FABER INTER u bovendien een actuele juridische kennis van hoogstaande kwaliteit garanderen.

Omwille van de evenwichtige verdeling van kennis, kan tenslotte elk probleem besproken en indien nodig doorgegeven worden aan de advocaat binnen het kantoor die hierin meer gespecialiseerd is.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Faber Inter Law Firm

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy