U bent nu hier: Home » Antwerpen » Antwerpen » Advocaten Peterfreund & Associates

Advocaten Peterfreund & Associates

Britselei 43
2000 Antwerpen (Antwerpen)
Tel: +32 476 22 04 02
Fax: + 32 3 435 28 49
BTW-nr: -
Afbeelding › Advocaten Peterfreund & Associates Bent u op zoek naar het beste juridische advies in Antwerpen dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Peterfreund & Associates is een advocatenkantoor dat zich richt tot zowel particulieren als tot ondernemingen en dat hen bovendien een ruim pakket juridische diensten verschaft.

Onder meer vennootschapsrecht, handelsrecht, bouwrecht, huurrecht, aansprakelijkheidsrecht, verzekeringenrecht, strafrecht, intellectueel eigendomsrecht en geschillenbeslechting behoren tot onze expertise.

Vaak kan een geschil of juridisch probleem in de kiem gesmoord worden door preventief op te treden. Wij staan u graag met raad en daad bij met professioneel en vakbekwaam advies.

Komt het toch tot een geschil, dan putten wij eerst alle mogelijke middelen uit om tot een oplossing te komen in der minne vooraleer het geschil voor te leggen aan de rechter.
Diensten: Burgerlijk recht, Bouwrecht, Handelsrecht, Vennootschappenrecht, Huurrecht, Verkeersrecht, Strafrecht, Verzekeringsrecht
Er wordt gewerkt op afspraak.
Geen introductie video
Het werkgebied is niet beperkt tot een bepaalde afstand.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy