U bent nu hier: Home » Limburg » Hasselt

Advocaat Hasselt

Hieronder vindt u een overzicht van alle advocaten in Hasselt. Voor een overzicht van advocaten in de provincie Limburg, ga naar advocaat Limburg. Of ga naar direct contact met advocaten om via één e-mail in contact te komen met meerdere advocaten tegelijk.

1

TVO ADVOCAAT BVBA

Maastrichtersteenweg, 147/1, 3500 Hasselt (Limburg)
Tel: 011533588, Fax: 011553870, BTW-nr: 0535.998.541
Voorkeurmateries: strafrecht, jeugdrecht, sociaal recht, etc.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › TVO ADVOCAAT BVBA

ADVOCATENKANTOOR FISSETTE + FISSETTE

BOSSTRAAT 197, 3500 Hasselt (Limburg)
Tel: 011/22.50.19, Fax: 011/24.18.46, BTW-nr: -
Ons advocatenkantoor kan een volledig dienstenpakket aanbieden, zowel naar
de particulier toe als naar de bedrijfswereld toe.


Wij geven advies en verlenen bijstand inzake :


Familierecht : afstamming, adoptie, echtscheiding (EOT en EOO), erfrecht (nalatenschappen) : http://www.onzewegenscheiden.be

Handelsrecht : algemeen handelsrecht, algemene voorwaarden en facturen, invordering facturen, marktpraktijken, consumentenrecht, koop en andere commerciële contracten.

Insolventierecht : aanvragen in verband met de Wet op de Continuïteit van de Onderneming (WCO) en Faillissement, begeleiding voor de dienst handelsonderzoeken van de Rechtbank van Koophandel, redactie van aangifte van schuldvordering, aanvraag en begeleiding in verband met collectieve schuldenregeling (schuldbemiddeling).

Sociaal recht : algemeen arbeidsrecht, arbeidsovereenkomsten in het bijzonder, sociale zekerheid, geschillen inzake kinderbijslag in het bijzonder.

Strafrecht : algemeen strafrecht, strafrechterlijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon (lastbebber ad hoc), gerechtelijk onderzoek, burgerlijke partijstelling en verdediging bij strafrechterlijke vervolging.

Vastgoedrecht : aan- en verkoop onroerend goed, aanneming, eigendom, vruchtgebruik, erfdienstbaarheid, (beheer van) mede-eigendom, vastgoedbemiddeling, huur, woninghuur, handelshuur, brouwerijcontracten in het bijzonder.

Vennootschapsrecht :algemeen vennootschapsrecht, keuze van vennootschapsvorm, oprichting en redactie van statuten, redactie aandeelhoudersovereenkomsten, geschillen tussen aandeelhouders, aansprakelijkheid bestuurders.

Verkeersrecht: strafrechtelijke verdediging in verband met verkeersovertredingen in het algemeen, onderzoek naar aansprakelijkheid in verband met wegverkeer, redactie en begroting schade in verband met verkeersongevallen (materieel, lichamelijk, moreel).


Verzekerings-en Aansprakelijkheidsrecht : algemeen aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht, formuleren van schadeclaims, integrale behandeling van schadedossiers, verweer tegen schadeclaims, onderzoek van aansprakelijkheid in het bijzonder sectoren als BA-uitbating en arbeidsongevallen, problemen in verband met verzekeringsdekking en regres.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › ADVOCATENKANTOOR FISSETTE + FISSETTE

Advocatenkantoor Brees

Guffenslaan 11, 3500 Hasselt (Limburg)
Tel: 011450037, Fax: 011270315, BTW-nr: -
Advocatenkantoor Brees is gespecialiseerd in familierecht, echtscheidingen,
onderhoudsvorderingen, betwistingen omgangsrecht.
Het kantoor heeft vestigingen in Hasselt (Balie Hasselt), Kortessem (Balie Tongeren) en Zoutleeuw (Balie Leuven)
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Advocatenkantoor Brees

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy