U bent nu hier: Home » Antwerpen » Herentals

Advocaat Herentals

Hieronder vindt u een overzicht van alle advocaten in Herentals. Voor een overzicht van advocaten in de provincie Antwerpen, ga naar advocaat Antwerpen. Of ga naar direct contact met advocaten om via één e-mail in contact te komen met meerdere advocaten tegelijk.

1

Advocaten Verhaegen - Verpoorten

Lierseweg 102-104, 2200 Herentals (Antwerpen)
Tel: 014 21 56 86, Fax: 014 21 59 18, BTW-nr: BE 0828.830.059.
Advocaten Verhaegen – Verpoorten


Je staat er niet alleen voor.

Vroeg of laat krijgt iedereen te maken met juridische problemen. Eenvoudige problemen kan je vaak zelf oplossen. Soms gaat het echter om ingewikkelde problemen en is deskundig advies nodig. Indien de politie of rechtbank betrokken zijn, weet je vaak helemaal niet hoe de zaak aan te pakken.

Of het nu privé- of zakelijke belangen betreft, met een advocaat sta je er nooit alleen voor. Advocaten Verhaegen - Verpoorten staat immers aan jouw kant: hij is jouw vertrouwenspersoon. Hij kan veel voor je realiseren door je op voorhand goed te adviseren. Dat is het belangrijkste gedeelte van zijn taak. Door tijdige raadpleging en advies worden veel processen en drama’s vermeden. Daarom wordt de advocaat ook raadsman genoemd. Op basis van zijn gespecialiseerde kennis en ervaring reikt hij eerlijke en juridisch correcte antwoorden op je vragen aan.
Diensten: Burgerlijk Recht, Handelsrecht, Jeugd- en Familierecht, Strafrecht
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Advocaten Verhaegen - Verpoorten

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy