U bent nu hier: Home » Oost-Vlaanderen » Herzele

Advocaat Herzele

Hieronder vindt u een overzicht van alle advocaten in Herzele. Voor een overzicht van advocaten in de provincie Oost-Vlaanderen, ga naar advocaat Oost-Vlaanderen. Of ga naar direct contact met advocaten om via één e-mail in contact te komen met meerdere advocaten tegelijk.

1

Advocaat Van Royen An-Sophie

Provincieweg 448, 9550 Herzele (Oost-Vlaanderen)
Tel: 09 336 00 24, Fax: 09 336 00 24, BTW-nr: -
Advocaat Van Royen An-Sophie biedt ondersteuning aan zowel particulieren
als ondernemingen in een omslachtige en steeds wijzigende juridische wereld.

Het kantoor legt zich toe op verschillende aspecten van het recht. Meer in het bijzonder is het kantoor gespecialiseerd in: burgerlijk recht (contracten, huurproblematiek, schadevergoedingen, discussies inzake facturen, etc., handelsrecht (factuurinvorderingen, etc., consumentenrecht (garantiewet, telecomwet, wet marktpraktijken, etc.), aannemings- en bouwrecht (Wet Breyne, vastgoedcontracten, etc.), verkeersrecht, familierecht (echtscheidingen, onderhoudsplicht, huwelijksvermogensrecht, etc.), strafrecht (politierechtbank, schadenota’s, etc.).

Advocaat Van Royen An-Sophie behaalde in 2006 het diploma van Licentiaat in de rechten & Master in de rechten aan de Universiteit Gent. In 2009 werd zij, na drie jaar stage, opgenomen op het Tableau van advocaten. Als beginnend advocaat heeft An-Sophie Van Royen verscheidene jaren ervaring opgedaan bij advocatenkantoren aan de balies van Brugge en Gent.

Eind 2010 nam zij de beslissing haar eigen kantoor op te richten in haar thuishaven Herzele, en is zij verbonden aan de balie Oudenaarde.

Sinds 2010 is advocaat Van Royen tevens docent recht & wetgeving bij opleidingsorganisatie Syntra.

Wenst u meer informatie, aarzel dan niet om geheel vrijblijvend contact op te nemen op het nummer 09/336.00.24 of ansophie.van.royen@telenet.be of via het contactformulier op de website http://advocaatvanroyen.be/contacts
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Advocaat Van Royen An-Sophie

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy