U bent nu hier: Home » Antwerpen » Antwerpen » Denckens & Schmitt

Denckens & Schmitt

Mechelsesteenweg 12
2000 Antwerpen (Antwerpen)
Tel: 04 73 86 39 02
Fax: -
BTW-nr: -
Afbeelding › Denckens & Schmitt Denckens & Schmitt advocaten behandelt uitsluitend dossiers in het strafrecht (inclusief verkeers- en jeugdrecht) en het vreemdelingenrecht, gezien de complexiteit en eigenheid van deze rechtstakken, hetgeen een gedegen procedurele kennis vereist.

In beide rechtstakken vormt het recht op een verdediging en een eerlijk proces de grondslag. Ons advocatenkantoor hecht een primordiaal belang aan de kwaliteit van uw verdediging en ziet er op toe dat deze op maat gesneden is van elk dossier (hoe klein of groot ook).

Ons energiek en gedreven team verzekert u een resultaatgerichte aanpak, waarbij uw dossier wordt behandeld met het vrouwelijke oog voor detail. Uw belang vormt onze prioriteit.

Wij bijten ons vast in elk dossier dat ons wordt voorgeschoteld en nemen uw verdediging waar met een enorme vechtlust, een scherpe juridische blik en een menselijk engagement.

Laat ons u bijstaan in uw juridische strijd.
Diensten: strafrecht, zedenzaken, drugszaken, geweldsdelichten, verkeersrecht, familierecht, vreemdelingenrecht, gezinsherenigingen
Er wordt gewerkt op afspraak.
Introductie video onbekend
U dient naar dit bedrijf toe te komen.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy