U bent nu hier: Home » West-Vlaanderen » Meulebeke » VOF ADVOCATEN POLLET & GHYS

VOF ADVOCATEN POLLET & GHYS

Regentiestraat 7
8760 Meulebeke (West-Vlaanderen)
Tel: 051/611.311
Fax: 051/624.211
BTW-nr: BE812.152.096
Afbeelding › VOF ADVOCATEN POLLET & GHYS Het advocatenkantoor Pollet & Ghys te Meulebeke, nabij Tielt (West-Vlaanderen), werd opgericht in 2010 door advocaten Frederik POLLET en Veronique GHYS. Beide advocaten-vennoten zijn alsdan respectievelijk 18 en 10 jaar aan de balie.

Het kantoor ligt in het grensgebied van de arrondissementen Brugge en Kortrijk. U kan bij ons terecht voor een algemene rechtspraktijk met bijzondere oriëntatie naar de vergoeding van (vermogens-, zaak- en lichamelijke) schade uit aansprakelijkheid, verzekeringsgeschillen, echtscheidingen m.i.v. de vereffening/verdeling van het huwelijksvermogen en -'last but not least'- de juridische ondersteuning van uw handelsactiviteiten, waaronder een zeer efficiënt invorderingsbeheer van openstaande facturen t.a.v. uw debiteuren (incasso/invordering van openstaande facturen).
Diensten: Aansprakelijkheidsrecht (vergoeding van schade), Echtscheidingsrecht, Familierecht, Jeugdrecht, Verkeersrecht, Strafrechtelijke en burgerlijke verdediging, Ondernemingsrecht, Invorderen van onbetaalde facturen (incasso, debiteurenbeheer)
Er wordt gewerkt op afspraak.
Introductie video onbekend
U dient naar dit bedrijf toe te komen.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy