U bent nu hier: Home » Oost-Vlaanderen » Sint Niklaas » Ceulemans Advocaten

Ceulemans Advocaten

Nijverheidsstraat 18
9100 Sint Niklaas (Oost-Vlaanderen)
Tel: 0474/41 91 15
Fax: -
BTW-nr: -
Afbeelding › Ceulemans Advocaten Ceulemans Advocaten is als nichekantoor gespecialiseerd in het arbeidsrecht, het sociaal recht en grensoverschrijdend recht. Sinds 1 september 2010 heeft het kantoor haar deuren geopend in het Waasland.

Het kantoor verleent zowel aan particulieren als aan kleine, middelgrote en grote ondernemingen een deskundig en gericht advies in het kader van collectieve en individuele arbeidsgeschillen. Ook in de complexe materie van het sociaal zekerheidsrecht, is zij uw aangewezen partner. Het kantoor heeft een bijzondere expertise in het grensoverschrijdende sociaal recht.

Tevens kan u als werkgever op ons kantoor beroep doen om het sociaal beleid alsook het verloningsbeleid van uw onderneming te optimaliseren of om uw bedrijf bij te staan, mocht u geconfronteerd worden met een controle door een van de talrijke inspectiediensten. Indien nodig zullen wij uw belangen verdedigen voor de bevoegde rechtbank, doch het kantoor streeft in eerste instantie een oplossing in der minne na, waarbij wij een bemiddelende rol op ons nemen.

Gelet op de ervaring die ons kantoor inmiddels heeft opgebouwd, bieden wij u tevens graag een advies op maat aan om een nieuwe onderneming in Belgie op te starten en wijzen wij u op de valkuilen van de schijnzelfstandigheid.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy