U bent nu hier: Home » Limburg » Hasselt » ADVOCATENKANTOOR FISSETTE + FISSETTE

ADVOCATENKANTOOR FISSETTE + FISSETTE

BOSSTRAAT 197
3500 Hasselt (Limburg)
Tel: 011/22.50.19
Fax: 011/24.18.46
BTW-nr: -
Afbeelding › ADVOCATENKANTOOR FISSETTE + FISSETTE Ons advocatenkantoor kan een volledig dienstenpakket aanbieden, zowel naar de particulier toe als naar de bedrijfswereld toe.


Wij geven advies en verlenen bijstand inzake :


Familierecht : afstamming, adoptie, echtscheiding (EOT en EOO), erfrecht (nalatenschappen) : http://www.onzewegenscheiden.be

Handelsrecht : algemeen handelsrecht, algemene voorwaarden en facturen, invordering facturen, marktpraktijken, consumentenrecht, koop en andere commerciële contracten.

Insolventierecht : aanvragen in verband met de Wet op de Continuïteit van de Onderneming (WCO) en Faillissement, begeleiding voor de dienst handelsonderzoeken van de Rechtbank van Koophandel, redactie van aangifte van schuldvordering, aanvraag en begeleiding in verband met collectieve schuldenregeling (schuldbemiddeling).

Sociaal recht : algemeen arbeidsrecht, arbeidsovereenkomsten in het bijzonder, sociale zekerheid, geschillen inzake kinderbijslag in het bijzonder.

Strafrecht : algemeen strafrecht, strafrechterlijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon (lastbebber ad hoc), gerechtelijk onderzoek, burgerlijke partijstelling en verdediging bij strafrechterlijke vervolging.

Vastgoedrecht : aan- en verkoop onroerend goed, aanneming, eigendom, vruchtgebruik, erfdienstbaarheid, (beheer van) mede-eigendom, vastgoedbemiddeling, huur, woninghuur, handelshuur, brouwerijcontracten in het bijzonder.

Vennootschapsrecht :algemeen vennootschapsrecht, keuze van vennootschapsvorm, oprichting en redactie van statuten, redactie aandeelhoudersovereenkomsten, geschillen tussen aandeelhouders, aansprakelijkheid bestuurders.

Verkeersrecht: strafrechtelijke verdediging in verband met verkeersovertredingen in het algemeen, onderzoek naar aansprakelijkheid in verband met wegverkeer, redactie en begroting schade in verband met verkeersongevallen (materieel, lichamelijk, moreel).


Verzekerings-en Aansprakelijkheidsrecht : algemeen aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht, formuleren van schadeclaims, integrale behandeling van schadedossiers, verweer tegen schadeclaims, onderzoek van aansprakelijkheid in het bijzonder sectoren als BA-uitbating en arbeidsongevallen, problemen in verband met verzekeringsdekking en regres.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy